Mijn visie

Politiek dat is knelpunten opsporen in de maatschappij en er iets aan doen. De juiste oplossing vinden die evenwicht brengt en onze maatschappij beter maakt. Hiervoor heb je kennis van zaken nodig. En een doel. Een visie.

Mijn visie op de huidige knelpunten vindt u hieronder terug. Wil u graag iets aanvullen of opmerken ? Geef me dan langs deze pagina een seintje.


Hulpverlening aan zelfstandigen in moeilijkheden

Het OCMW kreeg de laatste jaren, steeds meer vragen van zelfstandigen. Niet alleen aanvragen voor financiële hulp, maar ook vragen om inlichtingen of doorverwijzingen...


We blijven als OCMW Gent aan de kar trekken tegen armoede

In Gent slaan ver-schillende (armoede)organisaties opnieuw de handen in elkaar om op 17 oktober een brede verzetsdag te-gen armoede te orga-niseren...


Iedereen verdient een mooie oude dag

Deze morgen was het de algemene vergadering van de seniorenraad in Gent en het startschot van de seniorenweek. Ik was er samen met schepen Coddens.


OCMW Gent blijft sociale kruideniers steunen

De twee sociale kruideniers van Gent krijgen verdere ondersteuning voor hun werking.


Financiële voordelen voor 65+

Veel 65-plussers met een laag inkomen of extra zorgnoden hebben recht op een toelage, maar weten dat niet altijd. Indien u denkt in aanmerking te komen raadpleeg de site www.ocmwgent.be/voordelen65. Elke euro waar u recht op heeft, moet u ook krijgen!